Vandpumper øger væksten

Vandpumpe

når man dyrker cannabis så er der flere måder at dyrke det på, alle kan købe et frø og putte det i en plantesæk og med et minimum at energi få lidt cannabis ud af det, det er den nemmeste måde, men der kan selvfølgelig opstå en masse udfordringer under vejs, ude i naturen er der jo små dyr som gerne vil spise af planterne, der er også risiko for at fugten får toppene til at rådne, vinden kan tage noget af de fine planter, og så er der jo altid lugten, det er jo ikke alle der holder af duften af frisk cannabis.

Kærlighed til planterne

nu er det ofte sådan at hvis man lægger kræfter i så bliver man bedre til det man laver. giver man planterne den rette opmærksomhed kan man virkelig få det til at blomstre.

jeg har dyrket både ude og inde og det bedste resultat har jeg lavet indenfor, det kan virke lidt mærkeligt men når man kan kontroller vejret og solen så kan man også styre plantens cyklus og udnytte dem.

lige som vi gør det i haven, med at give grøntsagerne alt det de beder om for at få bedste resultat, så kan vi gøre det samme på et højt niveau, indenfor kan vi jo styre både sol, varme, luft og vand.

der er selvfølgelig noget der skal læres, men der er også noget der skal købes ind til formålet, lamper og ventilation er nødvendigt for at komme igang, helt sikkert er det og med at kulfilter til at rense den luft der bliver suget ud for lugt, selvfølgelig lidt potter og et gro-medie.

Har du brug for hjælp til kulfiltre, så har vi skrevet en artikel om dette. Læs den her.

Grønne fingre

hvis man virkelig har grønne finger kan man forsøge sig med at gro med hydro-metoden dvs. rødderne stå direkte i rindende vand, i praksis betyder det at der konstant skal dryppe vand ned over rødderne, der kan være en vandtank med korrekt gødet vand og via en vandpumpe cirkulere vandet så hele tiden, hen over rødderne som er placeret i en plasticholder, dette er en rigtig god metode da det ofte kan klare sig selv i flere dage, det er selvfølgelig vigtigt at vandpumpen er en god en og at den kan pumpe vand nok, afhængig af hvor mange planter vandpumpen skal levere vand til, men stopper pumpen så kan det gå frygtelig hurtigt med at komme af med planterne, vandpumpen er hjertet så køb en god en af slagsen.

det er også vigtigt at holde pumpen i god stand, sørg for at gøre den ren for kalk og gødningsrester, brug eventuelt afkalkningsmiddel efter et grow.

Vandpumper

og så er det jo bare at gå igang, jeg holder selv af at dyrke i coco det er dejlig nemt at have med at gøre, i perioder sætter jeg så en vandtank med en vandpumpe på systemet så jeg kan tage på ferie i mere end to dage for det kan ellers være svært at tage hjemmefra da der skal vandes mindst hver 3. dag.

med alle de nye sager sat op kommer det til at ligne noget fra nasa, men det er jo også et micro-klima, men i bund og grund er det bare et “drivhus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *