Rens luften i dit gro telt med et Kulfilter

Kulfilter

Når man dyrker inden døres er det vigtigt at få renset luften ud, således der ikke ”dufter” af fx cannabis (hvis det nu er det man dyrker). 

Et Kulfilter er yderst nødvendigt når man skal rense luften og undgå lugt i lokalet af det produkt man dyrker. Der findes kulfilter i mange størrelser, alt efter hvor stor en motor (kanal ventilator) man har. Disse to skal blandt andet passe sammen i kubik, hvis ikke, giver det ingen mening og man vil ikke få det ønskede resultat. 

Kulfilter er klart en anbefaling

Jeg anbefalerhelt klart at udskifte kulfilter 1 gang årligt. Man kan dog også nøjes med bare at skifte kullet i selve filtret. Men det er dog lidt mere omfattende og koster også næsten lige så meget som et helt nyt kulfilter, så man kan lige så godt købe et nyt og smide det gamle ud. (Levetiden kan dog variere alt efter den kvalitet man vælgere at bruge penge på, men der følger altid en anbefaling med fra producenten.)

Tommelfingerreglen

Som med alt andet, Pris og kvalitet følges som tommelfingerregel altid ad! Et billigt kulfilter er faktisk dyrest i den lange ende. Da man skal udskifte det meget oftere end hvis man en gang for alle bare investere i et anerkendt og lidt dyre mærke. Men så får man også hvad man betaler for.

Fjern snavsen hos dine planter med de her produkter – læs mere her!

Personligt selv køber jeg 95% af mine ventilation og kulfilter af mærket PRIMA KLIMA. Det er kvalitet, og der er aldrig problemer med deres produkter, her ved jeg hvad jeg får for mine penge. Så dem kan jeg klart anbefale andre også at anvende. Jeg siger ikke at andre mærker er dårlige, men hvis jeg vil være sikker på at jeg får et produkt der virker og ikke svigter. Så køber jeg altid mine varer os dem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *