MBT herresko er nogle vaske ægte supersko, vil jeg sige

mbt herresko

Jeg ved ikke hvorfor der ikke er flere der går med MBT herresko. Det er nogle af de mest stilrigtige sko der findes på det danske marked. Det er i hvert fald det jeg har fundet frem til, når jeg søger lidt rundt omkring. Der er ikke mange der har samme farver eller samme build -quality, som de her sko har. Det er noget der virkelig skinner igennem.

MBT herresko giver dig muligheder

Jeg har længe sagt til dem i min omgangskreds at MBT har nogle af de bedste sko. Det er ikke engang noget man kan diskutere eller burde diskutere, da det er faktum. Det er simplethen bare ikke muligt at finde nogle sko der er bedre hverken fysisk eller psykisk. Det er fordi deres såler har noget specielt i sig, som giver meget mere fleksibilitet og det kan andre ikke. Der er ikke noget at sige til det, det er bare sådan andre sko laver deres sko. Jeg har dog fundet ud af at MBT herresko ikke altid er de flotteste til alle lejligheder. Der er nogle former for fester man ikke skal have dem på til har jeg lagt lidt mærke til. Det er nemlig den slags fester der handler om at se fin og festlig ud. Det er også den slags fester hvor man skal se rig og intelligent ud, hvilket de her sko ikke udstråler. Det er mere en form for rå styrke som ligger og ulmer under overfladen de udviser. Det er dog ikke noget jeg har problemer med at se ud som, da det er lidt street.

Mine MBT herresko har givet gode oplevelser

Altså mange gange, når jeg har taget mine sko på i byen eller til mere casual fester har det givet pote. Det er været en stor fckfest. Det er noget alle kan lide tænker jeg og der har været masser af det kan jeg love for. Det er nemlig en kæmpe kvindemagnet når man smider sådan et par badboys på fødderne. Jeg ved ikke hvordan det virker jeg er da bare glad for at det gør. Det har været nogle af mine bedste orgier. Det er dog ikke noget jeg burde dele på det store internet, så ikke mere om det nu tænker jeg.

Vi ses vel som altid i næste mine dejlige læsere og god vind til jer alle, lige meget hvem i er!

Posted in Sko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *